Έναρξη μαθημάτων 2020

Έναρξη μαθημάτων 2020

Αγαπημένοι μας γονείς και ακόμη πιο αγαπημένοι μας μαθητές,

Μια καινούργια χορευτική, σχολική χρονιά ξεκινάει.

Οι τάξεις Intermediate Μπαλέτου/Μοντέρνου, Advance 1 Μπαλέτου/Μοντέρνου που θα δώσουν εξετάσεις τον Νοέμβριο ξεκινούν από Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020. Όλα τα υπόλοιπα τμήματα ξεκινούν την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες 11.00-13.00 18..30-20.00. Θα γίνονται κατόπιν ατομικού ραντεβού μεγίστης διαρκείας 20’ και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τα τηλέφωνα: 210 7250569 και 6937 105091.

Εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον εγγραφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: taniaross.dance@gmail.com. Θα σας σταλεί η αίτηση εγγραφής και περεταίρω οδηγίες για την ολοκλήρωση αυτής.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το ειδικό πρωτόκολλο λειτουργίας της Σχολής για την καταπολέμηση διασποράς ή μετάδοσης του COVID 19 είναι σε ισχύ.

Υπενθυμίζουμε σε όσους δεν συμμετείχαν στα μαθήματα κατά την επαναλειτουργία της Σχολής τον Μάιο 2020, ότι πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη η δήλωση αποδοχής αυτού για τη συμμετοχή στο μάθημα. Η δήλωση μπορεί να παραδοθεί στη γραμματεία ή να σταλεί με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: taniaross.dance@gmail.com

Το παρόν πρόγραμμα μαθημάτων ισχύει μέχρι την άρση των μέτρων από τις αρμόδιες Αρχές. Στη συνέχεια ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις στην ώρα των μαθημάτων, όχι όμως και στην ημέρα αυτών. Γι’ αυτό τον λόγο θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να κρατήσετε κενές από άλλες δραστηριότητες, όσο είναι δυνατόν, τις ημέρες αυτές.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παρούσες ιδιάζουσες συνθήκες και με βασική μας μέριμνα την προάσπιση της υγείας των μαθητών και των καθηγητών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Σχολή προτίθεται να συνεχίσει το καλλιτεχνικό της έργο με την οργάνωση σεμιναρίων, παρακολούθηση παραστάσεων και την καθιερωμένη ετήσια παράσταση των μαθητών της στο θέατρο.

Για όποια απορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηρώντας τα μέτρα, συνεχίζουμε να χορεύουμε,

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια της Σχολής dance@

Τάνια Ρωσσοπούλου

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp