Προεγγραφές 2020

baleto-11

Αγαπητοί Γονείς,

Ως Ερασιτεχνική Σχολή Αναγνωρισμένη από το Κράτος, υπαγόμαστε και στο Τμήμα Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Πολιτισμού και λαμβάνοντας υπ΄όψη το πρωτόκολλο λειτουργίας των Σχολών και τα απαραίτητα κενά μεταξύ των τμημάτων ώστε να μη συναντώνται τα τμήματα μεταξύ τους και να υπάρχει ο χρόνος απολύμανσης των χώρων, θα εκτιμούσαμε να προεγγραφούν οι μαθήτριές μας , ώστε να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα μαθημάτων με τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό για τη σχολική χρονιά 2020 – 2021

Η Σχολή αρχίζει τις προεγγραφές από 16/6/2020 έως 10/7/2020

Οποια μαθήτρια προεγγραφεί, σε αυτό το διάστημα, θα έχει έκπτωση 25% στην εγγραφή και 7,5% στα ετήσια δίδακτρα του βασικού μαθήματος. Επίσης στους συνδυασμούς μαθημάτων συνεχιστούν οι υπάρχουσες εκπτώσεις. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα δίδακτρα της Σχολής παραμένουν χαμηλά για όλα τα Grades Vocationals ( Intermediate Foundation, Intermediate, Advance 1&2 ) σύμφωνα με το κατώτατο πλαφόν του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού (ΣΙΣΧΕ) καθώς επίσης ότι τα δίδακτρα είναι ετήσια και η καταβολή τους δεκάμηνη, βασίζονται δε στην ισχύουσα φορολογική νομοθεσία. Η οποιαδήποτε αλλαγή, θα εμπίπτει στις νέες φορολογικές τροποποιήσεις, τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας όσον αφορά στους χώρους της Σχολής έχουμε προβεί σε ενέργειες γενικής καθαριότητας και απολύμανσης από ειδικό συνεργείο.
Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφορία.

Η διευθύντρια της Σχολής
Τάνια Ρωσσοπούλου

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp