ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3 – Δοκιμαστικά Μαθήματα Ενηλίκων Αρχαρίων Μπαλέτου, Σύγχρονου και Barre a Terre

Ο χορός δεν έχει ηλικία, ούτε φύλλο!
Είτε χορεύατε σε πιο μικρή ηλικία, είτε ξεκινάτε τώρα, θυμηθείτε πως δεν υπάρχει ηλικιακό όριο να γεμίσουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας με την ομορφιά του Κλασικού και Σύγχρονου Χορού!

Καθώς μεγαλώνουμε, έχουμε την τάση να βάζουμε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις μας πάνω από τα θέλω μας. Η προσπάθεια εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, η οικογένεια, η δουλειά και οι προκλήσεις της ζωής, μειώνουν τον προσωπικό μας χρόνο και πολλές φορές σπρώχνουν στην άκρη τα όνειρα μας… Παρ’ όλα αυτά, η επιθυμία μας να εκφραστούμε μέσα από τον χορό, είναι ένα όνειρο που δεν σβήνει..

Φανταστείτε να μπαίνετε στην αίθουσα χορού, να πιάνετε την μπάρα, να αισθάνεστε την ζεστασιά του πατώματος και να παραδίνεστε σε υπέροχες μελωδίες! Δεν κυνηγούμε, ούτε αποζητούμε την τελειότητα, αλλά την χαρά της κίνησης και την αίσθηση συντονισμού όλου μας του κορμιού!

Στην πραγματοποίηση του χορευτικού μας ονείρου, δεν έχουν σημασία η ηλικία, το φύλλο, το βάρος ή το ύψος μας! Σημασία έχουν η δική μας επιθυμία και το τί κάνει ευτυχισμένους εμάς!!!!

Για να σας «σπρώξουμε» να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας, η Σχολή dance@ Τάνια Ρωσσοπούλου, παρέχει μαθήματα ενηλίκων αρχαρίων τόσο πρωινά , όσο και βραδινά για να καλύψουμε όσο το περισσότερο δυνατόν το απαιτητικό σας πρόγραμμα! Έχουμε διοργανώσει μια σειρά από δοκιμαστικά μαθήματα ώστε να βρείτε το είδος ή ακόμη και τα είδη που σας αντιπροσωπεύουν καλύτερα!

Αυτά θα γίνουν:
Μπαλέτο Αρχαρίων: Τετάρτη 20/9/2023, 19.30-20.30
Μπαλέτο Αρχαρίων: Πέμπτη 21/9/2023, 9.00-10.00
Barre a Terre (Η μπάρα του Μπαλέτου στο πάτωμα): Σάββατο 23/9/2023, 11.30-12.30
Σύγχρονο Αρχαρίων: Δευτέρα 25/9/2023, 9.00-10.00 και 19.30-20.30

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα της Σχολής, στο email info@danceat.gr, είτε συμπληρώνοντας online την παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/AW7oSHpMQBfHNhPT9

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp