Συνεργάτες
Η Ναταλία Αργυράκη είναι γεννημένη στην Αθήνα και απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού “Νίκης Κονταξάκη” Νικολέτας Μπακάλη . Κάτοχος χορευτικών διπλωμάτων I.S.T.D. Advanced 1 Imperial Classical Ballet, I.S.T.D. Advanced 2 Modern Theatre και I.S.T.D. D.F.R. Silver : Street Dance & Hip Hop.
Έχει λάβει συμμετοχή σε πολλά φεστιβάλ χορού όπως στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , Εβδομάδα Σύγχρονου Χορού – Compartments Dance Project , Pocket Festival , Athens Video Dance Project – 8th International Dance Film Festival και άλλα. Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων Hip-Hop , κλασικού και σύγχρονου χορού με καταξιωμένους χορευτές και δασκάλους . Με διδασκαλική εμπειρία σε σχολές χορού και πολιτιστικούς συλλόγους στην Αθήνα.
Γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα. Το 1991 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα ΤΕΙ Αθηνών παίρνοντας Πτυχίο Νοσηλευτικής. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής Καθηγητών Χορού Σόφη Κατσούλη. Διδάσκει χορό από το 1990, ενώ για τα έτη 1997-2004 υπήρξε η Υπεύθυνη καθηγήτρια από το Υπουργείο Πολιτισμού στα μαθήματα: Σύγχρονος χορός και Μεθοδολογία-Διδακτική Κλασσικού και Σύγχρονου χορού στην εν λόγω Επαγγελματική Σχολή.
Το 1996 ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως δασκάλα του αγγλικού συστήματος αποκτώντας το Teaching Diploma της Royal Academy of Dance (RAD) και κατέχει τον τίτλο ARAD από το 1998.
Το 2007 απέκτησε το Ανώτερο δίπλωμα δασκάλας μοντέρνου χορού με τίτλο Fellowship της Imperial Society of Teachers of Dance (ISTD). Είναι Αναγνωρισμένη Τutor για τα όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων μοντέρνου και κλασικού χορού της ISTD σε Approved Dance Center. Επίσης έχει την αρμοδιότητα του Δίγλωσσου Αξιολογητή (Bilingual Assessor) για τα μαθήματα Παρακολούθησης-Μεθοδολογίας-Διδακτικής Πρακτικής από την ISTD. Συνεργάζεται με την RAD από το 2007 στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για δασκάλους κλασικού χορού CBTS, ως αναγνωρισμένη Tutor και Μέντορας.
Τον Οκτώβριο του 2015 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Wolverhampton στην Αγγλία αποκτώντας MSc Dance Science με Distinction. Επίσης τον Αύγουστο του 2017 κατέχτησε τον τίτλο Professor de Barre Astié. Σαν μελλοντικό στόχο έχει την κατάκτηση της ειδικότητας του Register Provider για τα Healthy Dance Certificates του οργανισμού Safe in Dance International (SiDI) στην Ελλάδα.
Είναι εισηγήτρια σε σειρά σεμιναρίων για δασκάλους χορού και χορευτές βασισμένα στην Υγιή και Ασφαλή Πρακτική Άσκηση και την Ευημερία των χορευτών, έχοντας τις κατάλληλες ακαδημαϊκές γνώσεις και πολυετή πείρα στο χώρο της διδασκαλίας επαγγελματιών χορευτών και καθηγητών χορού.
Η Μαρία Πετροπούλου γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και είναι αριστούχος διπλωματούχος καθηγήτρια χορού της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής ‘Χοροχρονος’.
Είναι κάτοχος των χορευτικών διπλωμάτων ISTD Advanced 2 Imperial classical Ballet και ISTD advanced 1 Modern Theater Dance. Επιπλέον κατέχει δίπλωμα διδασκαλίας στο κλασσικό μπαλέτο της ίδιας ακαδημίας. Από το 2018 διδάσκει σε σχολές και στούντιο χορού κλασσικό και σύγχρονο χορό.
Έχει λάβει συμμετοχή σε φεστιβάλ χορού όπως ‘Φεστιβάλ Κωφοί και Ακούοντες’ (2017-2018) και στην παράσταση “Hansel & Gretel” σε χορογραφία Erico Montes (Royal ballet).
Προσπαθεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις της και τη χορευτική της εμπειρία παίρνοντας μέρος σε σεμινάρια όπως των: Mayan Sheinfed (Gaga movement), Πάνος Μαλακτος (Peeping Tom repertoire) ,Rakesh Sukesh (Intact method).
Η Ελένη Λαγκαδινού είναι καθηγήτρια και χορεύτρια σύγχρονου χορού. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή χορού «Άννα Πέτροβα» στην οποία και δίδαξε από το 2012-2014, ενώ παράλληλα αποφοίτησε από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τεχνικής, χορογραφίας, αυτοσχεδιασμού και performing στο πλευρό καταξιωμένων δασκάλων, χορογράφων και ομάδων σύγχρονου χορού (DV8 Physical Theatre , Hofesh Shechter Dance Company, Richard Alston Dance Company, Anton Lachky -Les Slovaks Dance Collective, William Forsythe Dance Company, Ann Cooper Albright, David Zambrano και άλλους) οι οποίοι την ενέπνευσαν και διαμόρφωσαν ως χορεύτρια. Είναι κάτοχος των χορευτικών διπλωμάτων Advanced 2 της Royal Academy of Dance και Advanced 2 Modern Theatre του Imperial Society of Teachers of Dance . Παράλληλα έχει ολοκληρώσει τα παιδαγωγικά και διδασκαλικά διπλώματα Diploma in Dance Instruction και Diploma in Dance Education.
Σαν χορεύτρια και performer έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ σύγχρονου χορού (Φεστιβάλ Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, Dance Days Festival, Akropoditi Dance Festival, Διεθνές Φεστιβάλ Καλαμάτας, Arc for Dance, International Circus/Juggling Festival) ενώ από το 2013 έως σήμερα είναι μέλος της Syndram dance co.- Χρυσηίς Λιατζιβίρη, συμμετέχοντας σε παραστάσεις αλλά και video dance (Moving Images Video Dance Festival 1st edition-Dance Lab Nicosia, Dance Days 6, AVDP 2017, 26th Quinzena de Danza de Almada 2018).
Από το 2012 διδάσκει χορό σε τμήματα παιδικά, εφηβικά καθώς και επαγγελματικά ενώ έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικές παραστάσεις. Παραδίδει σεμινάρια και προετοιμάζει μαθητές για την εισαγωγή τους σε Επαγγελματικές σχολές χορού και παράλληλα καθοδηγεί και χορογραφεί χορευτές για την κατάλληλη προετοιμασία video και solo για την είσοδο τους σε ακαδημίες του εξωτερικού. Συνεργάζεται με ερασιτεχνικές σχολές χορού, studio και κέντρα πολιτισμού ενώ το 2019 ήταν μέλος της ομάδας προετοιμασίας σπουδαστών στην «Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Μάρι Χατζημιχάλη». Στην διδασκαλία της ενσωματώνονται στοιχεία πολλών τεχνικών που την έχουν διαμορφώσει ως χορεύτρια καθώς έχει ασχοληθεί εκτός των διαφόρων τεχνικών χορού με τα εναέρια ακροβατικά, pilates , yoga, πολεμικές τέχνες, παραδοσιακό χορό. Το 2015 ήταν μέλος της επιτροπής εισαγωγικων εξετάσεων του καλλιτεχνικού σχολείου Γέρακα στο τμήμα χορού. Παράλληλα χορογραφεί, ενώ το 2017 συνεργάζεται με τον διεθνή διαγωνισμό χορού Hellas Youth Ballet Competition αποτελώντας μέλος του coaching team στην επιμέλεια χορογραφίας σύγχρονου χορού. Τις χρονιές 2016, 2018 και 2019 χορογραφίες της εκπροσωπήθηκαν στον εν λόγω διαγωνισμό καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις, ενώ το 2019 χορογραφία της κατακτά επίσης τιμητική διάκριση στο “International Festival-Competition Samocvity Aqua Fest”. Η ίδια έως σήμερα δεν σταματάει την μελέτη και έρευνα πάνω στην κίνηση και το σώμα εμπλουτίζοντας τις γνώσεις της με σεμινάρια, καθώς και την συνεχή επιμόρφωση πάνω στην διδασκαλία. Από το 2019 είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού “Βασιλική Μαρούλη”.