Παραστάσεις

Ο χορός είναι παραστατική τέχνη και στη Σχολή dance@ Τάνια Ρωσσοπούλου αναγνωρίζουμε την αξία και τη γοητεία της συμμετοχής σε χορευτικές παραστάσεις. Κάθε χρόνο διοργανώνουμε εκπαιδευτικές παραστάσεις σε μεγάλα Αθηναϊκά Θέατρα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους μαθητές και στις μαθήτριες μας να χορέψουν πέρα από τα στενά όρια της αίθουσας, πάνω σε πραγματική σκηνή και μπροστά σε κοινό.

Κύριο μέλημα της Σχολής είναι η παροχή ολοκληρωμένης χορευτικής εκπαίδευσης και παιδείας και η συμμετοχή των μαθητών μας σε παραστάσεις υπηρετεί αυτό το στόχο. Αφενός διαμορφώνει ένα μελλοντικά εκπαιδευμένο θεατρικά και χορευτικά κοινό και αφετέρου φέρνει τους μαθητές μας σε επαφή με τη δημιουργική και παραγωγική διαδικασία μιας χορευτικής παράστασης. Οι μαθητές μας μυούνται στον μαγικό κόσμο των συντελεστών μιας παράστασης μπροστά και πίσω από τη σκηνή, μια εμπειρία που εξοικειώνει και ταυτόχρονα προετοιμάζει αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό και να εξελιχθούν σε επαγγελματίες χορευτές και χορογράφους

Γι’ αυτούς τους λόγους συνεργαζόμαστε για τη δημιουργία των παραστάσεων μας, με εξειδικευμένους πάνω στον χορό επαγγελματίες φωτιστές, ηχολήπτες, φωτογράφους και εικονολήπτες. Τα δε κουστούμια κατασκευάζονται χειροποίητα από εξειδικευμένα συνεργεία κατασκευής επαγγελματικών κουστουμιών χορού τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, στα ακριβή μέτρα κάθε χορευτή και χορεύτριας. Η χρήση υφασμάτων όπως βελούδο, μουσελίνα, ζορζέτα και ειδικό τούλι για μπαλέτο είναι ανάλαφρα, φιλικά στο σώμα και αναδεικνύουν την κίνηση και τις γραμμές των χορευτών, βάζοντας την δική τους μαγική πινελιά στην επιτυχία της κάθε παράστασης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Έναρξη μαθημάτων 2020

Αγαπημένοι μας γονείς και ακόμη πιο αγαπημένοι μας μαθητές, Μια καινούργια χορευτική, σχολική χρονιά ξεκινάει.

Προεγγραφές 2020

Αγαπητοί Γονείς, Ως Ερασιτεχνική Σχολή Αναγνωρισμένη από το Κράτος, υπαγόμαστε και στο Τμήμα Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης